De omgeving

Zin in een creatief dagje uit? Denk dan eens aan het Drents Museum! Ze hebben verschillende tentoonstellingen, lezingen, verschillende leuke (kinder)activiteiten, een leuke museum shop en ook een lekker hapje en drankje kan genuttigd worden in bar brasserie Pingo.

Fan van de motorsport? Dan ben je bij de TT in Assen aan het juiste adres. Tijdens verschillende evenementen kan je genieten van deze prachtige motor sport. Echter is de motor sport niet het enigste wat TT Assen te bieden heeft. Ook feesten, persconferenties, relatiedagen of een bedrijfs -/ productpresentie kan er gehouden worden. Daarnaast hebben ze ook de Legends Club of het Paddock Restaurant. Geniet van een lekkere kom koffie of een heerlijke (warme) lunch. 

Zin in een heerlijke wandeling in de natuur? Dan is het Asserbos de juiste bezienswaardigheid! Alle paden zijn goed te bewandelen in alle jaargetijden, daarnaast zit er aan de rand van het Asserbos een kinderboerderij tegenover het duurzaamheidscentrum. Vanaf het duurzaamheidscentrum worden verschillende wandelroutes met paaltjes aangegeven. De afstanden  van de routes verschillen van 1 km tot ruim 5 km.

Het duurzaamheidscentrum is .er voor alle inwoners van Assen en bezoekers van daarbuiten. Ze zijn gefocust op het verduurzamen van de samenleving. Denk hierbij aan het klimaat, water, afval en recycling, groene leefbaarheid, energie of een gezonde duurzame leefstijl.

Ze hebben regelmatig verschillende activiteiten waar je vaak gratis aan kan deelnemen. Meld je van tevoren wel even aan via de website!

Wil je een dagje overnachten in het hotel, of wil je lekker een dagje zwemmen met de kinderen, of toch liever even de sauna in,  een hapje eten en drinken of gewoon een heerlijke beauty behandeling? Dan ben je bij de Bonte Wever aan het juiste adres. Ze bieden een breed assortiment aan van verschillende activiteiten die je kan ondernemen. Assen Taxi brengt je ook graag naar deze locatie!

Behoefte aan medische zorg? Dat ben je bij het Wilhelmina Ziekenhuis Assen in goede handen. Assen Taxi Yeller zorgt ervoor dat je veilig op deze bestemming aankomt en onze chauffeur zal je ook helpen in en uitstappen als daar behoefte aan is.